Política de privacitat
Si ets aquí és perquè et preocupa que compleixi amb la política de privacitat i de protecció de dades en el nostre web i la nostra activitat.
Ens alegra veure’t per aquí i et convidem a llegir aquesta política de privacitat íntegrament.

Recomanació prèvia
Et donem la benvinguda a aquesta web i et recomanem que llegeixis la nostra política de Privacitat. Aquesta descriu la manera en què www.somlafaula.cat recapta i utilitza informació sobre els seus clients, usuaris i subscriptors d’aquesta web.
En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits. Ens hem esforçat a crear un espai segur i de confiança.
Cal advertir que aquesta Política de Privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es recaptin dades de caràcter personal.
LA FAULA – Associació Catalana de Professionals de la Narració Oral ha adequat aquesta web a les exigències de la LOPD (Llei orgànica de Protecció de Dades) i a la LSSI-CE (Llei de la Societat de la informació i el Comerç Electrònic).

Regulacions legals que compleix aquesta Política de Privacitat
LA FAULA – Associació Catalana de Professionals de la Narració Oral ha adequat aquesta web a les exigències de:
• El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques), que és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals en els diferents països de la UE.
• La LOPD (Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD), que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir els responsables d’una web o un blog a l’hora de gestionar aquesta informació.
• La LSSI o LSSICE (Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic), que regula les transaccions econòmiques mitjançant mitjans electrònics, com és el cas d’aquesta web.

Enviament i registre de dades de caràcter personal
A l’efecte del que es preveu en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, LA FAULA – Associació Catalana de Professionals de la Narració Oral, informa l’Usuari que és titular d’un fitxer de dades de caràcter personal inscrit davant el R.G.P.D. (Registre General de Protecció de Dades), en els quals les seves dades queden incorporats i són tractats amb la finalitat de prestar-te els serveis sol·licitats i enviar-te la informació sobre serveis i productes que puguin ser te’l teu interès.
L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per a contactar i realitzar operacions comercials amb LA FAULA – Associació Catalana de Professionals de la Narració Oral.
Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de processar les sol·licituds realitzades en aquesta web.
Les dades personals que recull i emmagatzema aquesta web estan detallades en l’Avís Legal.

Informació personal que recull aquesta web

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per a comentar un post, manar un correu al titular, publicar en el blog o subscriure’s, realitzar alguna contractació de serveis o formació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable LA FAULA – Associació Catalana de Professionals de la Narració Oral.
Aquesta informació pot incloure la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, informació de pagament i una altra informació demogràfica. En facilitar aquesta informació, l’usuari dona el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada, i emmagatzemats per NOM I COGNOMS TITULAR, només com es descriu en l’Avís Legal i la present Política de Privacitat.

Serveis de tercers que utilitzem en aquesta web
• Hosting: AXARNET COMUNICACIONES S.L., empresa que em proporciona protocols SSL perquè les teves dades romanguin a resguard dels hackers o d’una altra persona que intenti robar aquesta informació. Consulta aquí la seva política de privacitat.
• Plataforma web: Wordpress.org, la política de privacitat del qual pots consultar aquí.
• Proveïdor d’Email Màrqueting:
• Captació de subscriptors:
• Google Analytics.
Els usuaris podran donar-se de baixa en qualsevol moment dels serveis prestats per www.somlafaula.cat la mateixa Newsletter.
En compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal, tant en subscriure’s a aquest blog com en realitzar algun comentari en qualsevol de les seves pàgines i/o entrades, l’usuari consent:
1. El tractament de les seves dades personals al voltant de wordpress conforme a les seves polítiques de privacitat.
2. L’accés de LA FAULA – Associació Catalana de Professionals de la Narració Oral a les dades que, d’acord amb la infraestructura de wordpress, necessiti l’usuari aportar bé per a la subscripció al blog bé per a realitzar i/o rebre comentaris en aquest.
D’acord amb el que s’estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades personals que l’usuari enviï a través d’aquesta web seran incorporats a un Fitxer d’USUARIS DE LA WEB titularitat de LA FAULA – Associació Catalana de Professionals de la Narració Oral i amb domicili en Camí d’Agramunt, 9 – 25211 Florejacs, Lleida. Aquests fitxers tenen implementades totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en el Reial decret 1720/2007, de desenvolupament de la LOPD.
LA FAULA – Associació Catalana de Professionals de la Narració Oral no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni el farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals per a organitzar formacions o realitzar serveis, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Exactitud i veracitat de les dades
L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a www.somlafaula.cat exonerant al Prestador de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició
Els drets dels Usuaris són els següents:
• Dret a preguntar quines dades personals emmagatzemem sobre l’Usuari en qualsevol moment.
• Dret a demanar-nos que actualitzem o corregim de manera gratuïta dades incorrectes o desfasades que emmagatzemem sobre l’Usuari.
• Dret a donar-se de baixa de qualsevol comunicació de màrqueting que puguem enviar-li a l’Usuari.
L’usuari podrà dirigir les seves comunicacions i exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través del correu electrònic: info@somlafaula.cat juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del DNI o equivalent, indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.

Acceptació i consentiment

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de LA FAULA – Associació Catalana de Professionals de la Narració Oral en la forma i per a les finalitats indicades en l’avís legal.

Canvis en la present política de privacitat
LA FAULA – Associació Catalana de Professionals de la Narració Oral es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el Prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials
D’acord amb la LSSICE, www.somlafaula.cat no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis haguts en la Pàgina Web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per a rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

T’agraeixo el temps dedicat a llegir aquesta Política de Privacitat. Davant qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a: info@somlafaula.cat